OLI D' AMETLLES

Oli molt hidratant i nutritiu.

Nou

5,00 €

Més informació

L’ametller és originari d’Asia però actualment es cultiva a tota la Mediterrània i a Califòrnia.

L’oli s’obté per primera pressió en fred de les ametlles.

 

Característiques:

L’oli de ametlles és un oli suau amb un lleuger color groc i un olor suau i agradable, conegut per les seves propietats.

Utilització 

Amb propietats regeneradores i reestructurants  és un oli molt utilitzat a cosmètica. S’absorbeix molt bé i no deixa sensació grassa.

 

Estabilitat:

Es un oli bastant estable. Evitar les altes temperatures i la llum.

  

Composició

 Té aproximadament 

*65%  àcids grassos mono insaturats (ac. oleic )

*20%  àcids grassos poli insaturats (ac. linoleic )

* 10%  àcids grassos saturats (ac. palmític)

La resta son fitosterols, vitamines i oligoelements.

 

INCI:  Prunus Amygdalus Dulcis Oil

 

29 altres productes de la mateixa categoria: