OLI DE ROSA MOSQUETA

Per les pells deshidratades és un oli que hidrata, tonifica la pell i ajuda a eliminar arrugues i taques

Nou

15,00 €

Més informació

Aquest oli s’obté de les llavors del fruit de la Rosa Mosqueta per pressió en fred.

La Rosa Mosqueta és un arbust silvestre que actualment és cultiva  principalment a Xile i que pertany a la família Rosaceae que engloba a tres espècies

Rosa moschata, Rosa canina y Rosa rubiginosa.

 

Característiques:

És un oli fluid de color groc fort fins arribar a taronja, amb un lleuger olor característic.

  

Propietats:

La propietat més característica de l’oli de Rosa Mosqueta és com regenerador natural de la pell.

S’utilitza per tractament de cicatrius, taques i estries.

Molt útil per utilitzar durant l’embaràs.

 

Un oli molt recomanable per pells deshidratades i madures.

 

Utilització

Cicatrius: Aplicar unes gotes d’oli sobre la cicatriu durant una temporada. Funciona també amb cicatrius antigues (acne, varicel·la, cirurgia...)

Estries: Aplicar unes gotes d’oli Rosa Mosqueta sobre la zona cada dia. Es recomanable per les embarassades aplicar-ho abans del part.

Estabilitat:

Degut a la gran quantitat d’àcids poli insaturats és un oli poc estable.

S’ha de guardar protegit de les altes temperatures  i en envasos foscos que protegeixin de la llum.

Composició

Té aproximadament 

* <10%  àcids grassos saturats (ac. palmític, ac. esteàric

* 10 -20%  àcids grassos mono insaturats  (àcid oleic  )

*80%  àcids grassos poli insaturats (ac. linoleic 50%, ac.  linolènic 30%).

La resta son vitamines, especialment la vitamina C, E, F, beta carotens i fitosterols.

INCI:  Rosa Moschata  Seed Oil    

29 altres productes de la mateixa categoria: