OLI DE JOJOBA

De fàcil penetració ja que és molt emol·lient,  hidrata i suavitza la pell deixant una fina pel·lícula de cera.

Nou

12,00 €

Més informació

 Obtenció:

Aquest oli s’obté de les llavors d’un arbust que es troba a Mèxic.

 Característiques: 

Es un líquid lleugerament viscós d’un color groc daurat i quasi sense olor. Degut a la seva composició és un oli que solidifica a una temperatura cap als 10ºC, però amb una mica d’escalfor torna al seu estat líquid i no perd propietats.

 

Propietats:

L’oli de jojoba és un oli adequat per a tots els tipus de pell sobre tot per pells mixtes i grasses.

Es un oli molt efectiu per descamacions de la pell i pel cabell.

 

Utilització

Per netejar o desmaquillar cara: Per pells mixtes o seques, poseu unes gotes aigua en un cotonet i una quantitat petita d’oli de jojoba. Apliqueu a la cara i coll. Deixa la cara neta e hidratada.

Es pot aplicar també com crema de dia o de nit a la cara. S’absorbeix ràpidament.

Cabell: També podem aplicar l’oli de jojoba fent un massatge al cabell sec abans de rentar-lo i deixar-lo 30 min. Regula excés greix i problemes de caspa.

Estabilitat:

No s’oxida i te una vida quasi il·limitada.

Composició

Té més d’un 90% d’àcids grassos insaturats de cadena molt llarga, això fa que més que un oli, sigui una cera en estat líquid.

 

INCI:  Simmondsia Chinensis  Seed Oil   

29 altres productes de la mateixa categoria: