OLI D’ARGAN VERGE

Aquest oli es un potent actiu contra l’envelliment cel·lular, per tan és molt efectiu com antiarrugues.

Nou

12,00 €

Més informació

Aquest oli s’extreu de les llavors dels fruits del argan, arbre que creix exclusivament al Marroc. Les dones berbers l’extrauen fa centenars d’anys.

 Obtenció:

L’oli s’obté per primera pressió en fred de les nous per un mètode exclusivament artesanal, així s’obté un oli totalment natural sense cap tractament químic.

 Característiques:

L’oli d’argan de La Dama del Mar és 100% pur i té un color groc i quasi sense olor ja que està desodoritzat. Així s’evita l’olor tan forta pròpia del argan i és molt més apropiat per usos cosmètics.

Es un oli semblant a l’oli d’oliva, però és més estable pel elevat contingut en Vitamina E i conté més quantitat d’àcid linoleic

 

Propietats:

Es un oli molt emol·lient.

S’utilitza molt pel seu efecte regeneratiu i cicatritzant.

Apte per pells atòpiques i amb psoriasis.

Molt bo pel cabell.

Enforteix les ungles.

Utilització

Per netejar o desmaquillar cara: Poseu unes gotes aigua calenta en un cotonet i una petita quantitat d’oli d’argan. Apliqueu a la cara i coll. Deixa la cara neta e hidratada.

Es pot aplicar també com oli de dia o de nit a la cara. S’absorbeix ràpidament.

Cara: Aplicar al matí o a la nit com una crema hidratant.

Massatge corporal:  Aplicar al sortir de la dutxa amb la pell molla fent un massatge pel tot el cos.

Afer sun: Es un bon oli per aplicar després del sol, ja que calma les possibles cremades solars.

Massatge ungles: Aplicar fent un suau massatge a les ungles per enfortir-les.

Cabell: També podem aplicar l’oli d’argan fent un massatge al cabell sec abans de rentar-lo i deixar-lo 30 min. El cabell tindrà més brillantor.

Condicionador capil·lar: També es pot utilitzar aplicant 2/3 gotes després de rentar cabell per facilitar el pentinat i donar suavitat.

Hidratació peus: Feu un massatge als peus amb oli d’argan i poseu uns mitjons durant tota la nit. La pell dura i a vegades amb talls tornarà a ser flexible en uns dies.

Estabilitat:

Degut al seu alt contingut en vitamina E és un oli bastant estable.

Malgrat això millor guardar-ho a temperatures baixes (<25ºC), i en envasos foscos que protegeixin de la llum.

Composició

Té aproximadament 

*45%  àcids grassos mono insaturats (ac. oleic )

*30%  àcids grassos poli insaturats (ac. linoleic )

* 15%  àcids grassos saturats (ac. palmític, ac. esteàric)

Conté gran quantitat de tocoferol (Vitamina E), carotenoides i fitosterols.

INCI:  Argania Spinosa Kernel Oil 

29 altres productes de la mateixa categoria: